Kang Folklorike Download

Hitet Folklorike - Gezuar 2021 ( Eurolindi & Etc )Views 387K
Hitet Folklorike Gezuar 2021 ( Eurolindi & Etc )

By EUROLINDI & ETC

Download
Zef Beka & Motrat Duhani *2021* Jem ba bashkë - Fenix/Production (Official Video)Views 3.7M
Zef Beka & Motrat Duhani *2021* Jem ba bashkë Fenix Production (Official Video)

By FenixStudioOfficial

Download
Agim Elmazi & Zeqir Elmazi - Keng per Noc Mark Gegen 2021 LIVEViews 93K
Agim Elmazi & Zeqir Elmazi Keng per Noc Mark Gegen 2021 LIVE

By NF Productions

Download
Polifonia 2020 - Kenge Folklorike & ParodiViews 334K
Polifonia 2020 Kenge Folklorike & Parodi

By PolifoniaAV

Download
Vellezerit Bajra - Selman KadriaViews 6M
Vellezerit Bajra Selman Kadria

By ProduksioniKola

Download
Polifonia 2019 - Kenge Folklorike & ParodiViews 1.1M
Polifonia 2019 Kenge Folklorike & Parodi

By PolifoniaAV

Download
Muzikë folklorike Junik - 1Views 181K
Muzikë folklorike Junik 1

By Tv SyriVision

Download
Polifonia 2021 - Kenge Folklorike & ParodiViews 391K
Polifonia 2021 Kenge Folklorike & Parodi

By PolifoniaAV

Download
VLLEZRIT RAMA 2020 = DISA KENG FOLKLORIKEViews 6K
VLLEZRIT RAMA 2020 = DISA KENG FOLKLORIKE

By ShqiponjaMusic1

Download
KENGA QE PO  QMEND TE GJITH // JETON FETIU KENG PER REQAKUNViews 1.7M
KENGA QE PO QMEND TE GJITH JETON FETIU KENG PER REQAKUN

By RemiProduction

Download
Ibish Broja Keng Te Pa Vdekshme 2017Views 23K
Ibish Broja Keng Te Pa Vdekshme 2017

By Produksioni Muzikorë Neta-Music

Download
Shpresa Gojani - Jam shqiptareViews 4M
Shpresa Gojani Jam shqiptare

By Produksioni Ardi

Download
Vllezerit QETAJ - QORR ILAZIViews 3.7M
Vllezerit QETAJ QORR ILAZI

By Creative Media

Download
Vllezrit Qetaj e kallin atmosferen me kete kenge për Qakorrin!Views 401K
Vllezrit Qetaj e kallin atmosferen me kete kenge për Qakorrin!

By KojshiaShowOfficial

Download
Kenga e boshnjakut & Shaban Baksi dhe Zejnullah BajramiViews 164K
Kenga e boshnjakut & Shaban Baksi dhe Zejnullah Bajrami

By Danielo Metushaj

Download
Polifonia 2015 - Kenge FolklorikeViews 326K
Polifonia 2015 Kenge Folklorike

By PolifoniaAV

Download
Motrat Bushi - Potpuri Folklorike ( Official Video )Views 38K
Motrat Bushi Potpuri Folklorike ( Official Video )

By PolifoniaAV

Download
Vellezerit Lleshi - Per'Puthen (Kenge Humori 2021)Views 1M
Vellezerit Lleshi Per'Puthen (Kenge Humori 2021)

By VellezeritLleshi

Download
Zef Beka & Nazife Bunjaku 2021 - Ritme Folklorike - - Fenix/Production (Official Video)Views 504K
Zef Beka & Nazife Bunjaku 2021 Ritme Folklorike Fenix Production (Official Video)

By FenixStudioOfficial

Download
ALI KRASNIQI & ISA LLAPQEVA = KENG FOLKLORIKE , ALI MEHMET PLAKU , ME BISMELE.Views 9K
ALI KRASNIQI & ISA LLAPQEVA = KENG FOLKLORIKE , ALI MEHMET PLAKU , ME BISMELE.

By ShqiponjaMusic1

Download
Recent Searches: